Joi, 14 Decembrie 2017
Email
Make My Homepage
RSS
Inregistrare
  • Mancati fructe pe stomacul gol
   Mancati fructe pe stomacul gol

   Fructul este un aliment ideal, corpul are nevoie de minim de energie pentru a-l digera şi a oferi corpului dumneavoastră o rentabilitate maximă. Este singurul aliment care pune creierul la muncă.

   Fructele sunt compuse în principal din fructoză (care poate fi uşor convertită în glucoză), restul este compus în principal din apă (90-95%). Acest lucru înseamnă că curăţă şi hrăneşte corpul dumneavoastră în acelaşi timp

   Singura problemă cu fructe le este faptul că cei mai mulţi oameni nu ştiu cum să le  mănânce pentru a asimila în mod eficient nutrienţii din ele.

   Read more...
  • Explicatia crizei

   Unui consilier financiar de prestigiu, i s-a solicitat să explice (pe înţelesul tuturor) criza financiară, astfel încât oamenii de rând să-i înţeleagă cauzele şi mecanismul … Prestigiosul consilier a explicat această criză într-un mod foarte simplu:
   “Un om s-a dus într-un sat unde nu era cunoscut şi a oferit sătenilor câte 100 € pentru fiecare măgar vândut. O mare parte a populaţiei şi-a vândut urgent animalele tipului respectiv.
   A doua zi, a venit din nou şi a oferit un preţ mai bun: 150 € pentru fiecare măgar, şi alt număr important de săteni şi-au vândut animalele.
   A treia zi a oferit 300 € … şi aşa lumea a vândut toţi măgarii …
   Văzând că nimeni nu mai are animale, a oferit 500 € pentru un măgar, dând a înţelege că săptămâna viitoare va reveni ca să achiziţioneze alţii … după care a plecat.
   A patra zi, şi-a trimis asistentul cu măgari cumpăraţi chiar din sat pentru a-i oferi cu 400 € bucata. Având în vedere câştigul potenţial pentru săptămâna următoare, sătenii au cumpărat proprii lor măgari cu 400 € … cei care nu au avut bani, s-au împrumutat la cămătari. În final, sătenii au cumpărat toţi măgarii din regiune …
   Cum era de aşteptat, acest asistent a dispărut… fără a mai fi văzut vreodată.
   Rezultatul : satul s-a umplut de măgari şi datornici…
   Să vedem ce s-a întâmplat mai departe: cei care au împrumutat bani, şi nu au reuşit să-şi revândă măgarii (la 500 €), nu au putut rambursa împrumutul. Cămătarii s-au plâns Primăriei spunând că, dacă nu vor fi plătiţi, se vor ruina, pentru că nu mai pot împrumuta pe nimeni şi atunci se va distruge tot satul. Ca să nu ajungă cămătarii la ruină, primarul (în loc să dea bani oamenilor de rând pentru a-şi plăti datoriile) le-a dat bani … tot cămătarilor. Aceştia, având deja o mare parte din bani adunaţi, nu i-au iertat pe oameni de datoriile în care tocmai se băgaseră… Cum primarul satului a delapidat bugetul primariei, era şi el, de asemenea, în datorii. Atunci, a cerut bani cu împrumut la alte primării; dar acestea i-au spus că nu-l pot ajuta, deoarece, în situaţia în care se afla el acum, nu vor putea recupera niciodată banii…
   Rezultatul: şmecherii de la început s-au umplut de bani… cămătarii s-au ales cu profiturile lor rezolvate şi o mulţime de oameni de la care continuă să perceapă ceea ce au împrumutat plus dobânda, chiar reluarea măgarilor devalorizaţi şi cu care oamenii de rând nu vor acoperi întreaga datorie… restul… oameni ruinaţi, distruşi şi fără nici un măgar… pe tot restul vieţii lor… primăria ruinată…
   Ce s-a întâmplat în final? Pentru a rezolva situaţia şi a salva populaţia, Primăria a redus salariile funcţionarilor săi…”

    

 • No events
 •  

     InfoBotosani este portalul de afaceri al judetului Botosani. Aici puteti gasi si adauga firme din Botosani, restaurante, cluburi, baruri din Botosani,  cazare in Botosani, anunturi imobiliare, auto, locuri de munca, vanzari si cumparari.  Totodata aici veti gasi oportunitati de afaceri in botosani si cele mai recente stiri din activitatea economica, sociala , politica si administrativa a judetului.

   

     Venim in sprijinul firmelor din Botosani si le dam posibilitatea de a-si prezenta serviciile si produsele GRATUIT .

   

     Pentru sugestii, comentarii, colaborari , informatii  ne puteti contacta prin formularul de contact 

   

 • Bancul zilei

  -Cum se numeste un barbat care sta pe locul din dreapta al unei masini pe care o conduce o blonda ? -Un curajos!
  -

  Eveniment istoric

  his 30
  loc - data

  Sarbatori religioase

  his 12
  loc - data

Rosia Montana

promovare produse

Evaluare utilizator:  / 0
PLG_VOTE_POORPLG_VOTE_BEST 
 

Aforismul zilei

•Tu trebuie sa fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume.
Mahatma Gandhi

Blank Module

Copyright © 2017. infoBotosani